Attraksjoner

Moelv

Attraction Image

Moelv sentrum ligger en drøy kilometer unna Steinvik Camping. Stedet har i underkant av 5000 innbyggere og ble tildelt bystatus i 2010 sammen med naboen Brumunddal. Her har du tilgang til lokale butikker, flotte turmuligheter og fine strender. Nord for sentrum finner du Mjøsen golfklubb som tilbyr 18 hulls golfbane. Sjusjøen med sine flotte tur- og skimuligheter ligger bare en halv times kjøretur fra Moelv sentrum.

Brumunddal

Attraction Image

Moelvs nærmeste nabo er Brumunddal. Her kan du besøke Mølla Storsenter eller begi deg ut på en tur opp Høsbjørg for å få en fantastisk utsikt over Brumunddal og Mjøsa. På sommeren er volleyballbanene på Stela et samlepunkt for barn og ungdom.

Hamar

Attraction Image

Barn elsker Hamar. Her er det aldri langt mellom eventyrene. På Koigen kan du stupe fra Norges kanskje mest omtalte stupetårn! Dersom du liker å bade innendørs er det alltid godt med et bad på Ankerskogen. For de jernbane-interesserte vil Norges Jernbanemuseum være verdt et besøk!

Gjøvik

Attraction Image

Gjøvik ligger en halvtimes kjøretur fra Steinvik Camping. Byen er hjemmet til Skibladner og området tilbyr mer enn 1,5km med preparerte skiløyper i ulike terreng. Besøk også Gjøvik Olympiske Fjellhall som ble bygget i forbindelse med vinter-OL i 1994.

Lillehammer

Attraction Image

Lillehammer, OL byen fra 1994, er den idélle destinasjonen for de som er på utkikk etter fantastiske naturopplevelser. Fra byen har man lett tilgang til noen av landets mest spektakulære naturopplevelser. Rondane, Jotunheimen og Langsua Nasjonalparker er alle en kort biltur unna.


Skibladner

Attraction Image

Ta en tur med Mjøsas hvite svane, Skibladner, verdens eldste hjuldamper! Besøker bla. Mjøsbyene Lillehammer, Moelv, Gjøvik og Hamar!

Les mer

Prøysenhuset

Attraction Image

Prøysenhuset er et nasjonalt kulturhus til ære for Alf Prøysen. Her skal man oppleve og lære mer om hans liv og virke. Prøysenhuset skal hedre, minne og aktualisere arven etter Prøysen – og inspirere stadig nye generasjoner.

Les mer

Snilsberg Familiepark

Attraction Image

Norges grønneste familiepark ligger i hjertet av Ringsaker kommune midt mellom Hamar og Lillehammer. Kjennetegnene er dyr, aktiviteter og naturopplevelser. Her kan barna leke og kose seg, mens de voksne kan slappe av i rolige og trygge omgivelser. Parken er på 75 dekar. Den drøye en kilometer lange naturstien går tvers gjennom et vakkert kulturlandskap med vid utsikt mot Mjøsa hvor Skibladner kan komme dampende. Møtet med dyr og mange aktiviteter skaper glade og fornøyde barn.

Les mer

Hunderfossen Familiepark

Attraction Image

Hunderfossen Familiepark i Lillehammer er en av Norges mest populære turistattraksjoner, med over 275 000 besøkende hver sommer. Parken er kjent som Hele Norges Eventyrpark, med store og flotte attraksjoner både inne og ute. I forbindelse med 30-års jubileet lanserte Hunderfosen park-Norges største nyhet, Il Tempo Extra Gigante! Om vinteren kan du oppleve Vinterparken, og se det spektakulære snøhotellet. Mange velger også å gifte seg i magiske Hunderfossen Iskatedral. Midtsommers er det Trollnatt 16 utvalgte kvelder, med stor forestilling på amfiscenen, huldre-spill og troll-lek.

Les mer

Lilleputthammer

Attraction Image

I Lilleputthammer Familiepark i Hafjell er det liv og røre fra morgen til kveld med teaterforestillinger og sirkusshow og mange spennende attraksjoner.

Les mer

Maihaugen

Attraction Image

Maihaugen på Lillehammer byr på mange opplevelser. Her finner du over 200 bygninger fra ulike tidsepoker, utstillinger og spisesteder. Det loves et levende museum med flotte opplevelser for alle!

Les mer

Helgøya Klatrepark

Attraction Image

Helgøya Klatrepark ligger i naturskjønne omgivelser på vestsiden av vakre Helgøya, som er Norges største innlandsøy og ligger midt i Mjøsa. Klatreparken består av 9 løyper, 11 ziplines, alt i alt 103 klatreelementer. Familier, idrettslag, fotballklubber, skoler, bursdagslag, firmaer og alle som liker seg ute i naturen kan her ha det artig og spennende sammen!!

Les mer

Eventyrskogen på Stubberud Gård

Attraction Image

En mystisk samling eventyrfigurer har bosatt seg i skogen på Stubberud Gård. Kjente og mindre kjente karakterer fra norsk sagnlitteratur kan oppdages ved en rundtur i skogen, ved å følge en sti som er omtrentlig 900 m lang. Håndtverkere både lokalt og fra Dovre har bidratt til å skape skogen slik den er i dag, og hvert år kommer nye skikkelser til. Det er gratis å være i skogen, så lenge dere vil. Bålplassene må gjerne brukes til matpause, der kan dere spise medbragt matpakke.

Les mer