top of page

Området rundt oss

Aktiviteter for hele familien en liten kjøretur unna

snilsberg_250w_250h.png

Snilsberg Familiepark

Norges grønneste familiepark ligger i hjertet av Ringsaker.  Kjennetegnene er dyr, aktiviteter og naturopplevelser. Her kan barna leke og kose seg, mens de voksne kan slappe av i rolige og trygge omgivelser. Møtet med dyr og mange aktiviteter skaper glade og fornøyde barn.

helgoya_klatrepark_250w_250h.png

Helgøya Klatrepark

Midt i Mjøsa! Klatreparken består av 9 løyper, 11 ziplines, alt i alt 103 klatreelementer. Familier, idrettslag, fotballklubber, skoler, bursdagslag, firmaer og alle som liker seg ute i naturen kan her ha det artig og spennende sammen!!

proysenhuset_250w_250h.png

Prøysenhuset

Prøysenhuset er et nasjonalt kulturhus til ære for Alf Prøysen. Her skal man oppleve og lære mer om hans liv og virke. Prøysenhuset skal hedre, minne og aktualisere arven etter Prøysen – og inspirere stadig nye generasjoner

_DSC4977.png__.jpg

Moelv

Moelv sentrum ligger en drøy kilometer unna Steinvik Camping. Stedet har i underkant av 5000 innbyggere og ble tildelt bystatus i 2010 sammen med naboen Brumunddal. Her har du tilgang til lokale butikker, flotte turmuligheter og fine strender. Nord for sentrum finner du Mjøsen golfklubb som tilbyr 18 hulls golfbane. Sjusjøen med sine flotte tur- og skimuligheter ligger bare en halv times kjøretur fra Moelv sentrum.

skibladner_250w_250h.png

Skibladner

Ta en tur med Mjøsas hvite svane, Skibladner, verdens eldste hjuldamper! Besøker bla. Mjøsbyene Lillehammer, Moelv, Gjøvik og Hamar!

brumunddal_250w_250h (1).png

Brumunddal

Moelvs nærmeste nabo er Brumunddal. Her kan du besøke Mølla Storsenter eller begi deg ut på en tur opp Høsbjørg for å få en fantastisk utsikt over Brumunddal og Mjøsa. På sommeren er volleyballbanene på Stela et samlepunkt for barn og ungdom. Opplvev mjøsparken!

lillehammer_250w_250h.png

Lillehammer

Lillehammer, OL byen fra 1994, er den idélle destinasjonen for de som er på utkikk etter fantastiske naturopplevelser. Fra byen har man lett tilgang til noen av landets mest spektakulære naturopplevelser. Rondane, Jotunheimen og Langsua Nasjonalparker er alle en kort biltur unna.

hamar_250w_250h (1).png

Hamar

Barn elsker Hamar. Her er det aldri langt mellom eventyrene. På Koigen kan du stupe fra Norges kanskje mest omtalte stupetårn! Dersom du liker å bade innendørs er det alltid godt med et bad på Ankerskogen. For de jernbane-interesserte vil Norges Jernbanemuseum være verdt et besøk!

gjoevik_250w_250h.png

Gjøvik

Gjøvik ligger en halvtimes kjøretur fra Steinvik Camping. Byen er hjemmet til Skibladner og området tilbyr mer enn 1,5km med preparerte skiløyper i ulike terreng. Besøk også Gjøvik Olympiske Fjellhall som ble bygget i forbindelse med vinter-OL i 1994.

hunderfossen_250w_250h.png

Hunderfossen

Hunderfossen Familiepark i Lillehammer. Parken er kjent som Hele Norges Eventyrpark, med store og flotte attraksjoner både inne og ute.   Midtsommers er det Trollnatt 16 utvalgte kvelder, med stor forestilling på amfiscenen, huldre-spill og troll-lek.

last ned (1).jpg

Trampolinepark

Hopp og sprett på skyland Gjøvik. Gøy for både voksne og barn

lilleputthammer_250w_250h.png

Lilleputthammer

I Lilleputthammer Familiepark i Hafjell er det liv og røre fra morgen til kveld med teaterforestillinger og sirkusshow og mange spennende attraksjoner.

maihaugen_250w_250h.png

Maihaugen

Maihaugen på Lillehammer byr på mange opplevelser. Her finner du over 200 bygninger fra ulike tidsepoker, utstillinger og spisesteder. Det loves et levende museum med flotte opplevelser for alle!

bottom of page